Bronz Lig finallerini inanılmaz drama başlattı

Bronz Lig finallerini inanılmaz drama başlattı

Caen, Fransa, 2 Aralık 2023 – Her maçta ve her sette, değişim ve dönüşlerle dolu muhteşem bir gün, Cumartesi günü burada 2023 Oturarak Voleybol Erkekler Avrupa Bronz Milletler Ligi’nde Pazar gününün finalistlerini belirledi.

Öncelikle güne galibiyetsiz başlayan ancak sabah Gürcistan’a karşı eşitlik bozmalarda ve öğleden sonra şampiyon Çekya’ya karşı kayda değer galibiyetler elde eden Estonya.

Bu onlara Pazar günkü bronz madalya maçında bir yer kazandırdı, ancak yine de garip bir sonuç kombinasyonunun onları büyük finalde görebileceğine dair gizli umutlar besliyorlardı.

Ve yapbozun her bir parçası tam olarak Estonya’nın istediği gibi yerine oturdu:

İlk olarak, ev sahibi Fransa, Gürcistan’a karşı 2-0 ve 24-23’lük bir maç puanı kaybetti ve sıralamada Estonya’yı geçmelerine neden olacak düz bir galibiyet şansını kaçırdı.

Daha sonra Gürcistan eşitlik bozmayı zorladı ancak finalde Estonya’nın yerine geçebilecekleri geri dönüşü tamamlayamadı.

Bu arada Hollanda, Fransa ve Çekya’yı yenerek turnuvayı yenilmeyen tek takım olarak zirvede bitirmeyi başardı (aslında herkesten iki galibiyet önde).

HAVUZ OYUNLARI FİNAL DURUMU
1. Hollanda, 4 galibiyet
2. Estonya, 2 galibiyet (9-10 set, 0,9)
3. Fransa, 2 galibiyet (8-10 sette 0,8)
4. Gürcistan, 1 galibiyet (7-9 set, 0,7)
5. Çekya, 1 galibiyet (5-11 sette 0,4)

PAZAR PROGRAMI
(tüm zamanlar yerel, GMT +1)
09:00 – Bronz madalya: Fransa – Gürcistan
11:00 – Final: Hollanda – Estonya

Kaynak: ParaVolley Avrupa

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir