2024 PVE Nations League için takımlar ve gruplar açıklandı

2024 PVE Nations League için takımlar ve gruplar açıklandı

2024 PVE Uluslar Ligi için duyurulan takımlar ve gruplar ParaVolley Avrupa’nın yıllık çok kademeli oturmalı voleybol müsabakası olan 2024 PVE Uluslar Ligi’nde on sekiz erkek ve 11 kadın takımı mücadele edecek.

PVE Uluslar Ligi Kadınlar 3-5 Mayıs’ta başlayacak ve bronz madalya sahibi Slovenya, Almanya, Polonya, Macaristan, Ukrayna adına Šempeter v Savinjski Dolini karşılaşmasına yeniden ev sahipliği yapacak ve şampiyon İtalya’yı savunacak.

PVE Altın Milletler Ligi Erkekler, 24-26 Mayıs tarihleri ​​arasında Bosna-Hersek’in kendi sahası Saraybosna’da son kazananların evinde düzenlenecek. Bosna-Hersek, geçen yıldan kalan iki takımla (Ukrayna ve Hırvatistan) ve üst sıralarda yer alan Almanya, Polonya ve Sırbistan takımlarıyla karşılaşacak.

PVE Gümüş Milletler Ligi Kadınlar’da bu kez geçen yılın katılımcıları Büyük Britanya ve Fransa’nın da aralarında bulunduğu beş takım yarışacak. Bu iki takım, 4-6 Ekim tarihleri ​​arasında Prag’da Hırvatistan, Hollanda ve Çekya ile karşı karşıya gelecek.

28-30 Haziran tarihleri ​​arasında Slovenya’da Šempeter – Savinjski Dolini karşılaşmasında oynanacak PVE Silver Nations League Men’in takımları Macaristan, İtalya, Letonya, Hollanda, Slovenya ve Türkiye’den oluşuyor.

Ve son olarak 4-6 Ekim tarihleri ​​arasında PVE Bronz Milletler Ligi Erkekler Prag’da oynanacak. Turnuvada bu kez Azerbaycan, Estonya, Fransa, Gürcistan, İngiltere ve ev sahibi Çekya olmak üzere altı takım yer alacak.

Kaynak: ParaVolley Avrupa

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir