Şampiyonlar Kupası, ParaVolley Avrupa’nın 2023 rekabet sezonunu açıyor > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Şampiyonlar Kupası, ParaVolley Avrupa’nın 2023 rekabet sezonunu açıyor > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Dokuz takım, 2023 Erkekler Şampiyonlar Kupası’nda Avrupa oturarak voleybolun prestijli kulüp şampiyonluğunu kazanmak için 22-23 Nisan tarihleri ​​arasında Dresden’de bir araya gelecek.

Son şampiyon Bosna-Hersekli OKI Fantomi Sarajevo, kıtadaki en iyi uçuş kulübü yarışmasında 11. altın madalyasını hedefleyecek.

Bosna kulübü, ev sahibi ve Alman şampiyonları Dresdner SC 1898, bronz madalya kazanan Macaristan’dan Muzduli Budapeşte, İtalya’dan L’Abbondanza del Pane Nola ve Hırvatistan’dan IOK Zagreb dahil olmak üzere zorlu bir rekabetle karşı karşıya kalacak.

Etkileyici takım kadrosunu Ukrayna’dan Kiyv, Sırbistan’dan IOK Borac, Polonya’dan KS Indra Kazmierz ve Türkiye’den Karaman Özel Idare SC tamamlıyor.

Dokuz takım, round robin formatında oynamak için üç takımdan oluşan üç gruba ayrılacak. Her havuzun en iyi iki takımı Playofflara yükselecek. Playoff’ların galipleri madalyalar için oynamak üzere 24 Nisan Pazar günü yeni bir round-robin grubu oluştururken, kaybedenler 4-6. sıralar için oynayacak. Orijinal havuzların üçüncü sıradaki takımları 7-9. sıralar için oynamaya devam edecek.

Daha fazla bilgi için etkinlik sayfasına göz atın: https://cc2023men.paravolley.eu/

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir