Nicole Ban, WPV Antrenörler Komisyonu Takım Lideri olarak atandı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Nicole Ban, WPV Antrenörler Komisyonu Takım Lideri olarak atandı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Dünya ParaVolley Kurulu, Nicole Ban’ın (CAN) Koçlar Komisyonunun Takım Lideri olarak atandığını duyurmaktan memnuniyet duyar. Nicole, 7 yıldır Team Canada’nın kadın oturma voleybol takımının Baş Antrenörlüğünü yapıyor ve bu süre içinde, Tokyo 2020 Paralimpik Oyunlarında yakın zamanda 4. sırayı almak da dahil olmak üzere, sahada önemli bir başarı elde etti. Uzun yıllar çeşitli üniversitelerde voleybol eğitmenliği yapmıştır ve Koçluk Yüksek Lisans Derecesine sahiptir. Nicole şu anda Kanada Bayanlar Oturarak Voleybol Programının tam zamanlı Baş Antrenörüdür.

WPV Başkanı Barry Couzner OAM, “Geçmişte Antrenörler Komisyonuna liderlik eden Jouke de Haan (NED – Aralık) ve Steve Jones (GBR) dahil olmak üzere birçok harika kişiye sahip olduğumuz için şanslıyız ve Nicole Ban’ın bu Komisyonun etkin bir lideri olarak onların izinden gidecektir. Antrenörleri kişisel olarak sporun temel ve genel gelişiminin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğüm için bu son derece önemli bir rol – eğer deneyimli ve kalifiye koçlarımız varsa, daha iyi takımlarımız ve sporcularımız olur.”

WPV Geliştirme Direktörü Anton Raimondo şunları söyledi: “Nicole Ban’ın Koçlar Komisyonu Takım Lideri olarak bize katılması büyük bir zevk ve onunla Geliştirme Departmanında yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyorum. Mevcut koçlarımızı daha da geliştirmeyi ve sporu yeni koçlarla genişletmeyi planlarken, Nicole Komisyona yeni bir bakış açısı ve ivme kazandıracak.”


Nicole Ban şunları söyledi: “Antrenörler Komisyonu Takım Lideri olarak atanan World ParaVolley ve WPV Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz. Tüm bölgelerde oturarak voleybolu geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ederken yeni antrenörler eklerken, Komisyonun mevcut üyeleri olan elit düzeydeki antrenörlerle çalışmayı ve onlardan bir şeyler öğrenmeyi dört gözle bekliyorum. Antrenör eğitimi ve gelişimi, oyunu dünya çapında daha da büyütme yeteneğine sahip olduğundan, bu Komisyon hakkında tutkuluyum. Günün sonunda spor, sporcularla ilgilidir ve etraflarındaki olası en iyi liderlerle, sporcular gelişmeye ve oturma voleybolunun ne kadar inanılmaz olduğunu sergilemeye devam edecek.”

Kurul tarafından yakın zamanda yapılan bir değişikliğin ardından, Koçlar Komisyonu Anton Raimondo (RSA) başkanlığındaki Geliştirme Departmanının bir parçasını oluşturuyor ve Helena Skogstrom (FIN) başkanlığındaki Geliştirme Komisyonunu da içeriyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir