Mark Jackson, Knicks Yasağı Sonrası MSG Yayın Konserini Kaybetti: Rapor

Mark Jackson, Knicks Yasağı Sonrası MSG Yayın Konserini Kaybetti: Rapor

Mark Jackson, Knicks’in onu özel jetinden men etmesi nedeniyle bu sezon MSG Networks adına herhangi bir maça çağrılmayacak. New York Postası raporlar.

MSG Networks, nadir bir durumda Jackson’ın yerini dolduracaktı ancak Knicks yönetimi, Jackson ile asistanlarından biri arasındaki eski bir kavga nedeniyle bunu kapattı.

Bir MSG Networks sözcüsü, “Bu sezon bazı şeyleri çözemedik” dedi Posta.

Çarşamba gecesi Jackson, kişisel Instagram hesabında bir video yayınladı ve kendisini işe almama kararının Knicks’e ait olduğu yönündeki haberlere atıfta bulunarak “yalanların durması gerektiğini” iddia etti.

“Bir haftadan fazla bir süre önce, ideal koşullar olmadığı ve benim için ideal zaman olmadığı için işi geri çevirdim” dedi.

Knicks’in Jackson’la bir geçmişi olan asistanı, 2014 yılında o dönemde Golden State’in başantrenörü olan Jackson tarafından Warriors koçluğundan kovulan Darren Erman’dı.

Erman’ın kovulmasının ardından ESPN bunun antrenörler ve oyuncular arasındaki konuşmaları gizlice kaydetmesi nedeniyle olduğunu ortaya çıkardı.

Jackson, Warriors’ın en üst düzey görevinden kovuldu ve serbest bırakıldıktan bir gün sonra Erman’a sert bir darbe indirdi.

NBA’in Sirius XM radyo istasyonunda “Asistanlara gelince, sadık ve kendini adamış kişileri seçmelisiniz” dedi. “İkinci asistanın yaptığı şey affedilemez [Erman] yaptı.”

Pek çok NBA taraftarı, kendisi ve diğer spiker Jeff Van Gundy’nin ağustos ayında ESPN tarafından sansasyonel bir şekilde kovulması nedeniyle uzun süredir yorumcu olan bu yorumcunun işinin zor olduğunu düşünüyordu.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir