Nets, Ben Simmons Hakkında Oyunculara Özel Toplantı Düzenledi

Nets, Ben Simmons Hakkında Oyunculara Özel Toplantı Düzenledi

Brooklyn Nets, geçen ayın sonlarında Ben Simmons hakkında oyunculara özel bir toplantı düzenledi. Shams Charania ve Sam Amick’e göreNets içindeki hayal kırıklığı artmaya devam ederken.

Brooklyn oyuncularının ve koçlarının onun uygunluğu, oyun seviyesi ve oyuna olan tutkusuyla ilgili endişelerinin olduğu bildiriliyor.

Markieff Morris ekibin önünde konuştu ve Simmons’ın mahkemedeki zorluklara yanıt vermesi gerektiğini söyledi, rapora göre Simmons “Morrors’un sözlerini adım adım yerine getiriyor gibi görünüyordu”.

Simmons bu sezon 5.8 sayı, 6.1 ribaund ve 5.6 asist ortalamaları yakalıyor. Takımın şu ana kadar oynadığı 15 maçın beşini şimdiden kaçırdı.

Diğer kötü Brooklyn haberlerinde Kevin Durant, takımı hakkında alenen hava attı.

İZLEMEK: Ben Simmons’ın Son Yorumlarına Neden İnanmıyoruz?

Durant, “Başlangıç ​​kadromuza bakın,” dedi. Chris Haynes ile röportaj. “Edmond Sumner, Royce O’Neale, Joe Harris, [Nic] Claxton ve ben. Saygısızlık değil ama o gruptan ne bekliyorsunuz?

“Kazanmamızı bekliyorsun çünkü ben oradayım. Dolayısıyla, bu mercekten izliyorsanız, bizim iyi oynamamızı bekliyorsunuz çünkü 7 numara dışarıda.”

Durant ve Simmons’ın en son haberleri, Nets’in Çarşamba günü Sacramento Kings’e 153-121’lik küçük düşürücü bir mağlubiyet yaşamasının hemen ardından manşetlere taşındı.

Bu arada Kyrie Irving, geniş çapta antisemitik olarak kabul edilen bir filmi paylaştığı için askıya alındıktan sonra hala faaliyet dışı ve geri dönüşü için bir tarih yok.

Bunların dışında Brooklyn’de her şey harika.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir