Macaristan, Slovenya’yı yenerek Avrupa Şampiyonası B Klasmanı unvanını kazandı > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Macaristan, Slovenya’yı yenerek Avrupa Şampiyonası B Klasmanı unvanını kazandı > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Cumartesi günü Slovenya’yı 3-1 (18-25, 25-15, 25-23, 25-18) yenen Macaristan, Rouen’de düzenlenen 2022 Oturarak Voleybol Avrupa Şampiyonası Erkekler B Klasmanında altın madalyanın sahibi oldu. Fransa.

Macaristan ve Slovenya, bronz madalya maçında Büyük Britanya’ya karşı 3-0 (25-13, 25-14, 25-20) galip gelen Letonya ile birlikte gelecek yıl İtalya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda yer aldı.

Finalistler ayrıca Macarların Slovenlere karşı 3-1 (25-23, 26-24, 21-25, 25-21) galibiyet skoru ürettiği yarışmanın ilk gününde de bir araya geldi. Ardından, sonraki rakipleri Çek Cumhuriyeti’ni dört sette geride bıraktı ve İtalya, Fransa ve İngiltere’yi düz setlerde finale taşıdı.

Bu arada Macaristan’dan Robert Kertesz, En Değerli Oyuncu ve En İyi Hücum Oyuncusu seçildi ve Rouen 2022’nin En İyi Oyuncularına, yani Macaristan’dan Ferenc Szekely (En İyi Sunucu), İngiltere’den Justin Philips (En İyi Karşılayıcı), Letonya’dan Vjaceslavs Grimajlovs (En İyi Pasör) ve Sloven Matic Kerzan’a liderlik etti. (En İyi Engelleyici).

Rouen 2022’nin En İyi Oyuncuları (Soldan Sağa): Slovenya’dan Matic Kerzan (En İyi Engelleyici), Macaristan’dan Robert Kertesz (MVP ve En İyi Hücum Oyuncusu) ve Ferenc Szekely (En İyi Sunucu), Büyük Britanya’dan Justin Philips (En İyi Karşılayıcı), Letonya’dan Vjaceslavs Grimajlovs (En İyi ayarlayıcı).

Final Sıralaması:
1. Macaristan
2. Slovenya
3. Letonya
4. Büyük Britanya
5. Litvanya
6. İtalya
7. Fransa
8. Çekya

Tıklamak Burada tüm sonuçlar ve program için.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir