Güncellenmiş VolleySLIDE materyali için yeni ev > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Güncellenmiş VolleySLIDE materyali için yeni ev > World ParaVolleyWorld ParaVolley

tam koleksiyonu voleybolSLAYT kaynaklar tamamen yenilendi ve artık World ParaVolley (WPV) web sitesinde mevcut.

voleybolSLAYT oturarak voleybola başlamak isteyenler ile tecrübeli ve bilgilerini genişletmek isteyenlere yardımcı olmak için geliştirilmiş bir eğitim programıdır.

İlk olarak 2013 yılında başlatılan VolleySLAYT çok çeşitli koçluk kaynaklarına, bir atölye şablonuna, bloglara, çok çeşitli promosyon malzemelerine ve çok daha fazlasına dönüştü. Hepsi ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir. voleybolSLAYT Oturarak Voleybolun kapsayıcı ve erişilebilir doğasına odaklanılmıştır ve Fransızca, İspanyolca ve Portekizce de dahil olmak üzere çok çeşitli çevirileri mevcuttur.

“voleSLAYT WPV Geliştirme Direktörü Anton Raimondo, şimdiden sayısız insanın gelişmekte olan ülkelerde oturarak voleybolu başlatmasına ve genişletmesine yardımcı oldu ve bu yeni ve geliştirilmiş materyalin lansmanını görmekten gerçekten çok memnunum, bu da daha fazla koçun ve ülkenin yararlanacağı anlamına geliyor” dedi.

Yeni Volley’i geliştirirkenSLAYT malzemesi için Raimondo, Volley’i orijinal olarak yaratan Matt Rogers ile birlikte çalıştı.SLAYTve sırasıyla WPV Antrenörler Komisyonu ve Geliştirme Komisyonu’ndan takım liderleri Nicole Ban ve Helena Skogström.

“Yeni bir şeye başlamak her zaman en zor kısımdır. voleybolSLAYT Volley’den Matt Rogers, ana engellerin bazılarını indirip kaldırmayı ve dünya çapında yeni oturarak voleybol etkinliği başlatmak için gereken her şeyi sunmayı amaçlıyor” dedi.SLAYT koordinatör.

World ParaVolley Volley’i de genişletecekSLAYT Bu yılın sonlarında başlayacak olan spora yerel olarak başlayanlar için yeni bir e-öğrenme kursu ekleyerek.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir