Arjantinli Benjamín Haffner gözünü Brezilya’daki Güney Amerika Şampiyonasına dikti

Arjantinli Benjamín Haffner gözünü Brezilya’daki Güney Amerika Şampiyonasına dikti

Benjamín Haffner, Suárez al Día radyo programında konuşma fırsatı buldu ve burada voleybol sporcusu olarak yolculuğunu ve Brezilya’da yapılacak olan Güney Amerika Şampiyonasına yönelik hedeflerini anlattı.

İspanyolca olarak yapılan röportaj, Haffner’ın spora olan bağlılığı ve Arjantin’i en üst düzeyde temsil etme kararlılığı hakkında fikir verdi.

Benjamin Haffner, 2023 ParaVolley Pan Amerika Bölge Şampiyonası’nda Kanada’ya karşı mücadelede.

Son beş yıldır Arjantin erkek oturma voleybol takımının bir üyesi olan Haffner, bu Kasım ayında Brezilya’da düzenlenecek olan Güney Amerika Şampiyonasına hazırlanıyor. Takım, 2024 yılı boyunca yarışmaya hazırlanmak için Ulusal Yüksek Performans Merkezi’nde (CENARD) eğitim görecek.

2023 yılında Kanada’da düzenlenen Pan American Zone Şampiyonası’nda en iyi karşılayıcı olarak ‘Altın Top’ ödülüne layık görüldü. Ayrıca Brezilya’da iki uluslararası yarışmaya katıldı.

Benjamin Haffner, Kanada’da düzenlenen 2023 ParaVolley Pan Amerika Bölge Şampiyonası’nda Cristiana Figueira’dan En İyi Erkek Karşılayıcı ödülünü aldı.

Ayrıca 2024 yılı hedeflerinden biri de ulusal oturma voleybol liginde mücadele edecek bir takım kurmak. Bunu başarmak için aktif olarak motor engelli bireylerin ekibi oluşturmasını istiyor.

Hayranlar, Haffner’ın röportajını dinlemek için Suárez al Día’yı dinleyebilir Burada.

Fotoğraflar: ParaVolley Pan Amerika

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir