2023 Dünya ParaVolley Ödülleri için adaylıklar açık > World ParaVolleyWorld ParaVolley

2023 Dünya ParaVolley Ödülleri için adaylıklar açık > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Dünya ParaVolley Ödülleri için Adaylıklar

2019’dan bu yana Ödüller Komitesi’nin çalışmaları, Yönetim Kurulu tarafından her yıl 24 Nisan Uluslararası Dünya ParaVolley Günü’nde dağıtılan Tanıma, Üstün Başarı, Üstün Hizmet ve Onursal Yaşam Üyeliği Ödülleri de dahil olmak üzere 300’den fazla ödülle sonuçlandı.

Komitenin Uluslararası Dünya ParaVolley Günü 2023 için hedefi, ekteki WPV Ödül Programı Belgesinde belirtilen kriterleri karşılayan, paravolleyde henüz bir Ödül almamış veya daha yüksek bir ödülü hak eden kişileri Kurul’un tanımasını sağlamaktır. daha önce alınan. Plaj Ödülleri de gelecekte ilgili zamanda değerlendirilecektir.

Ölümünden sonra verilen ödüller de dahil olmak üzere daha önce ödül alanların tümü World ParaVolley web sitesinde tanınır. Profillerinin katkıda bulundukları birden fazla kategoride yayınlanabileceğini, ancak yalnızca bir özetleme sertifikası verildiğini belirtmek önemlidir.

Geçmişteki ve şimdiki Uluslararası Üye Federasyonların adaylık sürecinde önemli bir rol oynaması bekleniyor. WPV Kurulu, Bölüm Direktörleri, Bölgeler, Komisyonlar ve Komitelerin herhangi bir üyesinden de adaylar davet edilir. Adaylar / başvurular da bireylerden değerlendirilecektir.

Özellikle Federasyonlar ve diğer kuruluşlar söz konusu olduğunda, ödüllerin Ulusal Federasyon ödülleri değil, Dünya ParaVolley Uluslararası Federasyon Ödülleri olduğunu kabul etmek önemlidir. Kriterleri karşılayan herkes aday gösterilmelidir. Hangi adaylıkların onay için WPV Kuruluna sunulacağına karar vermek Ulusal Federasyonlar veya diğer organların değil, WPV Ödülleri Komitesinin görevidir. Uluslararası düzeyde kriterleri karşılayan her bireyin bir ödül için değerlendirilmeye hakkı vardır.

Halihazırda atanmış yetkililerin, uzun yıllar boyunca dahil olan kişiler hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmayabilecekleri anlaşılmaktadır, bu nedenle sizi, kişileri belirlemek ve onlar için profiller almak/oluşturmak için en uygun kişileri aramaya teşvik ediyoruz.

Bu adaylıklar, Oyun, Koçluk, Hakemlik, Sınıflandırma, Anti-Doping, Tıbbi, Teknik, Yönetim, Yönetim, Medya, Sponsor, Araştırma veya Etkinlik Organizasyonu dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Uluslararası Düzeydeki WPV hizmetinin herhangi bir alanından gelebilir.

Not – Ölümden sonra bir adaylığın sunulmasında, mümkün olduğunca fazla tarih elde etmek için her türlü çaba gösterilmelidir, eğer sınırlı bilgi varsa, adaylık sürecinin devamı Ödüller Komitesinin takdirindedir.

Aday gösterilen tüm bireyler için hem bir profil hem de fotoğraf ibraz edilmelidir. Lütfen ekteki Yönergelere uyulduğundan emin olun. Yönergeler, bireylerin profillerini tamamlamalarını ve gereksinimleri karşılayan bir fotoğraf sağlamalarını sağlamak için ücretsiz olarak dağıtılabilir. Bireyler faaliyetleri hakkında en iyi bilgiye sahip olduklarından, profillerini doğrudan Ödül Komitesine göndermeleri şiddetle tavsiye edilir.

Ödüller Komitesi, mümkün olan en kısa zamanda fotoğraflarla profilleri almaktan memnun olacaktır.

Gönder: [email protected]

Belgeler:

2023 Ödülleri Adaylık Formu (Word)

2023 Ömür Boyu Üyelik Adaylık Formu (Word)

WPV Ödülleri Sistem Açıklaması (PDF)

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir