ABD Voleybolu, Florida’da plaj paravolley turnuvası düzenliyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

ABD Voleybolu, Florida’da plaj paravolley turnuvası düzenliyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

ABD ve Avustralya milli takımından takımlar, 2-4 Aralık tarihlerinde Tavares, Florida’daki Hickory Point Plajı’nda ABD Voleybol Plaj ParaVolley Tanınmış Gelişim Etkinliğinde (RDE) yarışıyor.

RDE’ye dört kadın takımı ve üç erkek takımı ve ayrıca ABD Voleybolunun bugüne kadarki en büyük plaj paravoleybolu yarışmasına ve aynı zamanda ilk uluslararası müsabakasına Avustralyalı erkek takımı dahil olmak üzere yedi ABD takımı katıldı.

Katılan sporcular Berklee Andrews, Mia Castro, Eric Duda, Dave Newkirk, Abram Gornik, John Kriescher, Kurt Larson, Gina Laughlin, Kyle Mason, Skye McDermott, Andrew Nation, Nicky Nieves, Autum Reagan, Nelya Schasfoort, Chris Seilkop, Dawn Stein, Avery Stephens, Hayden Thompson, Jessie West, Ahkeel Whitehead, Patrick Young.

Bu etkinliğin koçları arasında Carlos Galletti, Linda Gomez Pai, Andy Pai, Neal Stanley yer alıyor.

Cuma günü havuz oyunu ve Cumartesi günü iki dalga halinde devam ediyor. Her iki bölüm için tam grup Pazar günü, Pazar öğleden sonra ise madalya maçları olacak.

Sonuçları buradan takip edin: https://floridaregion.bracketpal.com/tournament/52

Etkinlik, AVP’nin Central Florida Open turnuvasıyla birlikte düzenleniyor ve ABD Voleybol Florida Bölgesi ev sahipliği yapıyor.

Plaj paravolley, paravolleynin plaj temelli bir çeşididir. World ParaVolley, Los Angeles 2028 Paralimpik Oyunları’ndaki spor programına plaj paravolleysini eklemek için resmi teklifini Uluslararası Paralimpik Komitesi’ne ve LA28 Olimpiyat ve Paralimpik Organizasyon Komitesi’ne sundu.

Ağustos ayında, Uluslararası Paralimpik Komitesi (IPC), Los Angeles’taki 2028 Paralimpik Oyunlarına katılmak için plaj paravolleyinin başvurduğunu duyurdu. Kabul edilirse, Paralimpik Oyunları’nda oturarak voleybola katılan ikinci aktif voleybol disiplini olacaktır. 2023’ün başlarında bir kararın açıklanması bekleniyor.

Fotoğraf kredisi: ABD Voleybolu

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir