Zach Lavine, Chicago’daki Gerginlik Hakkında Açılıyor

Zach Lavine, Chicago’daki Gerginlik Hakkında Açılıyor

Zach LaVine, kendisi ve baş antrenör Billy Donovan arasında her şeyin “iyi” olduğunu söylüyor.

LaVine, Cuma günü Orlando Magic’e karşı oynadığı feci 1-14 şut performansı sırasında Donovan tarafından yedek kulübesine alındığında, ikisi arasında gerilim yükseldi, bu maç Bulls’un acı verici bir şekilde kaybetmeye devam etti.

Ama onlar baltayı gömdüler.

Pazar günü antrenmandan sonra LaVine, “Ona az önce sahaya çıkıp kötü bir maçın ardından oynamaya hak kazandığımı hissettiğimi söyledim,” dedi. “Onun kararı, saygı duyduğum takım için en iyi şeyi yapmaya çalışmaktı. Kazansaydık açıkçası çok mutlu olurdum.

“Ama bu bir oyun, dostum. Bunu, bu yıl birden fazla kayıp yaşadığımız bir kayıptan bahsettiğimiz noktayla orantısız bir şekilde şişirmek istemiyorum. Bu sene çok maçımız kaldı. Hepimiz iyiyiz. Sanırım nereden geldiğimi anlıyor ve oyuncularınız aynı fikirde olmasa bile bir koç olarak vermesi gereken kararının zor olduğunu anlıyorum.”

LaVine daha önce gece yedek kulübesine alınma konusunda sorun yaşamıştı.

Maçtan sonra, “Oyunun başında atışlarımı yapmak için daha iyi bir iş çıkarmalıyım, ama benim gibi bir adamı gerinirken oynuyorsun,” dedi. “İşte bu yaptığım şey. Kararı beğendim mi? Hayır. Bununla yaşamak zorunda mıyım? Evet. Ayakkabılarımı giymeye ve bir sonraki oyunu oynamaya hazır ol.”

Geçen sezona göre neredeyse dört sayı daha az ortalama yakalayan ve sahadan sadece yüzde 41,5 ile şut atan LaVine için inişli çıkışlı bir sezon oldu.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir