Warriors Teknik Direktörü Steve Kerr Kahire’ye Döndü

Warriors Teknik Direktörü Steve Kerr Kahire’ye Döndü

Golden State Warriors koçu Steve Kerr, NBA ve FIBA ​​Afrika’nın Sınır Tanımayan Basketbol kampının bir parçası olarak Kahire, Mısır’a döndü.

Bu, Kerr’in 35 yıl aradan sonra Kahire’ye yaptığı ilk ziyaretti.

“Kahire’ye gelmek istedim. [for BWB]. 1985’ten beri buraya geri dönmedim,” dedi Kerr ESPN’e. “Eşimi, kızımı, kocasını getirdim… Mısır’ı tekrar ziyaret etmek harika ve bunu yaparken koçluk yapmak ve BWB’nin bir parçası olmak onu mükemmel bir yolculuk haline getirdi.”

Kerr, Mısır’da yaşarken Kahire Amerikan Koleji’ne üç yıl devam etti.

“Ziyaret etme şansım oldu. [CAC] Birkaç gün önce kampüse gidin ve okul takımlarıyla, erkek ve kız takımlarıyla konuşun, bazı koçları ve öğretmenleri ziyaret edin, bu yüzden harika bir deneyimdi.”

56 yaşındaki Kerr, Lübnan’ın Beruit kentinde doğdu.

Babası Malcolm Hooper Kerr, 1984 yılında Arizona Üniversitesi’nde birinci sınıf öğrencisiyken Beruit’te teröristler tarafından öldürüldü.

Genç Kerr, silahlı şiddete karşı duruşunun nedeni olarak babasının ölümünü gösterdi.

En son Kerr, Robb İlkokulu’nda 19 öğrencinin ve iki öğretmenin öldürüldüğü Teksas’taki Uvalde saldırısından sonra konuştu.

Beş baş antrenör, Portland Trail Blazers ile Chauncey Billups, Washington Wizards ile Wes Unseld Jr., Minnesota Timberwolves ile Chris Finch ve New Orleans Pelicans’tan Willie Green, bu yıl Kerr ile birlikte BWB Africa’ya katıldı.

Warrior’ın koçu, Golden State’in Celtics’i 4-2 yendiği geçen Haziran’da yedi yıl içinde dördüncü şampiyonluğunu kazandı.

Kerr, Warriors’a koçluk yapmakla Chicago Bulls ve San Antonio Spurs için oynamak arasında toplam dokuz şampiyonluğa sahip.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir