Vanessa Bryant, Dava Kazanmasından 15 Milyon Dolar Bağışlayacak

Vanessa Bryant, Dava Kazanmasından 15 Milyon Dolar Bağışlayacak

Los Angeles Times’a göre Laker Legend Kobe Bryant’ın eşi Vanessa Bryant, Los Angeles County’ye karşı kazandığı 15 milyon dolarlık jüri ödülünü kar amacı gütmeyen Mamba ve Mambacita Sports vakfına bağışlayacak.

Vakıf ilk olarak 2016 yılında, yetersiz hizmet alan sporculara finansman ve spor programları sağlayan Mamba Spor Vakfı olarak başladı.

Kobe Bryant, kızları Gigi ve 2020 Calabasas helikopter kazasında hayatını kaybettikten sonra Bryant, adını Mamba ve Mambacita Vakfı olarak değiştirdi. diğer yedi.

Vanessa Bryant’ın ödülü, bir jüri üyesinin karar formunda bir hata bulmasının ardından ilk 16 milyon dolardan 15 milyon dolara düşürüldü.

Jüri ayrıca oybirliğiyle ilçeyi diğer davacı Chris Chester’a verilen zararlardan sorumlu buldu ve ona 15 milyon dolar verdi.

ABD Bölge Yargıcı John F. Walter Cuma günü mahkemede, davacıların Vanessa Bryant ve Christopher Chester’ın eşit olarak ödüllendirilmesinin dokuz jüri üyesinin niyeti olduğunu belirtti.

Bryant, ilk davayı kazadan dokuz ay sonra Eylül 2020’de açtı.

Avukatı Luis Li yaptığı açıklamada, “Vanessa Bryant başından beri yalnızca hesap verebilirlik peşindeydi, ancak hukuk sistemimiz onun daha iyi politikalar, daha fazla eğitim veya memur disiplini zorlamasına izin vermiyor” dedi. “Bu önlemler şerifin ve itfaiyenin sorumluluğundadır – Bayan Bryant’ın çabalarının ne yazık ki yetersiz olduğunu ortaya koyduğu sorumluluklar, hatta yanlış yapanlara af bile verir.”

Li, fotoğrafların meşru bir amacı olmadığını savundu ve şunları ekledi: “Bu önemli sivil haklar davasının bu iğrenç ve duygusuz davranışı durdurması Bayan Bryant’ın umududur.”

Kaza mahallinde Şerif’in yardımcıları ve itfaiyeciler çok sayıda fotoğraf çektiler ve bunların bazıları daha sonra bir şerif yardımcısının telefonu aracılığıyla Norwalk’taki bir barmene paylaşıldı.

Duruşma sırasında Bryant yaşadığını ifade etti”korku ilesızdırılan fotoğrafları görmekten.

İlçe, fotoğrafların hiçbir zaman çevrimiçi olarak yayınlanmadığını ve kazadan kısa bir süre sonra silindiğini kaydetti.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir