Saraybosna, Dünya Şampiyonası için 32 takımı ağırlamaya hazır > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Saraybosna, Dünya Şampiyonası için 32 takımı ağırlamaya hazır > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Bosna Hersek Oturarak Voleybol Federasyonu, 4-11 Kasım tarihleri ​​arasında Saraybosna’daki son teknoloji Hills Hotel Arena’da Dünya ParaVolley Oturarak Voleybol Dünya Şampiyonası’nın resmi lansmanı için bir basın toplantısı düzenledi.

Beş bölgeden 16 erkek ve 16 kadın olmak üzere toplam 32 takım dünya şampiyonluğu için Bosna başkentinde yarışacak.

Basın toplantısında organizasyon komitesinin üst düzey yetkilileri ve ParaVolley yetkilileri hazır bulundu.


“Bu, oturarak voleybol dünyasının en büyük etkinliği. Olimpiyat Oyunlarının iki katı büyüklüğünde ve bizim için çok önemli bir uluslararası etkinlik. Ekibiniz tarihin en iyilerinden biri olduğu için burada olmamız da önemli. Olimpiyat Oyunlarında 10 Avrupa Şampiyonası, üç Dünya Şampiyonası ve iki altın madalya kazandınız. Bu inanılmaz bir rekor ve ekibinizle gurur duymalısınız. Buradaki koşulların mükemmel olduğunu düşünüyorum, oteli ve salonu inceledim ve herkesin keyif alacağına eminim. Bu etkinliğin şehri de etkileyeceği ve büyük ilgi göreceğimize inanıyorum. Değişimin sporla başladığına inanıyoruz ve bu nedenle engellilerin spora katılımının sağlanmasının önemli olduğuna inanıyoruz. Oturarak voleybol bu fırsatı sağlıyor,” dedi World ParaVolley Başkanı Barry Couzner OAM.


“Dünyanın her yerinden en iyi oturan voleybol takımlarına ev sahipliği yapmak bizim için harika bir fırsat. Saraybosna’da büyük bir spor etkinliğidir ve Bosna Hersek’in oturan voleybol ailesinden insanlar Altın ve Gümüş Ligleri organize ettikten sonra birinci sınıf organizatörler olduklarını göstermiştir. Saraybosna Kantonu Hükümeti ile Kültür ve Spor Bakanlığı bu girişimi destekliyor ve Oturarak Voleybol Federasyonu’nun misyonunu başarıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Bize her zaman neşe ve büyük ödüller kazandıran bir takımları var. Saraybosna Kantonu Kültür ve Spor Bakanı ve Organizasyon Komitesi Başkanı, Kasım ayında yarışacak tüm milli takımların Saraybosna’dan keyif alacaklarına ve Saraybosna şehri ve Bosna Hersek ülkesine dair güzel anıları yanlarında taşıyacaklarına inanıyorum” dedi. Samir Avdic.


“Sporumuz inanılmaz hızlı gelişiyor. Bosna Hersek’in üst düzey bir organizasyon kurmaya karar vermesine sevindik çünkü bu etkinlik herkes için çok şey ifade ediyor. Harika bir erkek takımınız olduğunu biliyoruz ama aynı zamanda bir bayan takımınız olması da hoşumuza gidiyor, bu da oturma voleybolu için çok önemli. Rekabetin birinci sınıf olacağına inanıyorum, koşullar mükemmel ve sadece herkesin mutlu olmasını istiyorum. Medyanın bu sporu Bosna Hersek’te takip etmesine sevindim çünkü takımınız Avrupa’da harika sonuçlar elde etti. ParaVolley Avrupa Başkanı Branko Mihorko, “Kadın programınız daha yeni başladı, ancak parlak bir geleceği olan iyi ve genç bir takımınız var” diye ekledi.


“Bu etkinliğe ev sahipliği yapmak için ciddi çaba sarf ettik ve Bay Barry ve Branko’ya minnettarız. Dernek, teşkilat ve icra komitelerinin oluşturulmasında ciddi bir yaklaşım benimsemiştir. Organizasyon komitesinde bizleri spordaki güvendiğimiz dostumuz, bakanımız Samir Avdic, yönetim kurulunun başında ise Senad Helac yönetiyor. Cuma günü bir teftişimiz olacak ve her şeyin yolunda gideceğini umuyoruz. Bu etkinlikte iki önemli nokta var – rekabet ve Saraybosna’daki manzaralar. Beş bölgeden 32 takımı ağırlamaya hazırız ve bu Saraybosna ve Bosna-Hersek için büyük bir tanıtım olacak” dedi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir