Nuggets’ın NBA Dünyası İçin Güçlü Bir Mesajı Var

Nuggets’ın NBA Dünyası İçin Güçlü Bir Mesajı Var

Nuggets, herkesin bahsettiği takım olmadığını biliyor ama bunu kendi avantajlarına kullanıyor.

Denver, Lakers’ı 132-126’lık galibiyetin ardından 2-0’lık seri liderliğini ele geçirdi.

Murray, ekibin dış gürültüyü motivasyon olarak kullandığını söylüyor.

Jamal Murray, Denver’ın 2. Oyunu kazanmasının ardından, “Kazandığımızda bile diğer takım hakkında konuşuyorlar,” dedi. “… Sadece bizi biraz daha ateşliyor. Ve çipi kazandığımızda daha tatlı olacak.”

Murray 2. maçı 37 sayı, 10 ribaund, 5 asist ve 4 top çalma ile tamamladı.

Oyun kurucu, 23 sayı kaydederek dördüncü turda maçın kilitlenmesinde etkili oldu.

Denver teknik direktörü Michael Malone, 2. maçtan sonra Murray ile benzer düşünceler paylaştı ve Lakers’ın tüm abartı ve ilgisinden kendi tarafının etkilenmemesinden oldukça memnun görünüyordu.

Malone, “Playoffların 1. Maçını kazandınız ve herkesin konuştuğu tek şey Lakers’tı,” dedi. “Dürüst olalım, bu ulusal bir anlatıydı: Lakers iyiydi. 1-0 gerideler ama bir şeyi anladılar. Kimse Nikola’nın tarihi bir performans sergilediğinden bahsetmedi. Şu anda 13 triple-double’ı var. Tüm zamanların üçüncüsü. Yaptığı şey inanılmaz ama anlatım Nuggets’la ilgili değildi. Anlatı Nikola hakkında değildi. Anlatı, Lakers ve ayarlamaları hakkındadır. Yani bunu pipona koyarsın, içersin, geri gelirsin ve bilirsin, 2-0 öne geçeceğiz.”

Jokic, NBA sezon sonrası tarihinde arka arkaya dört kez 20 sayılık triple-double yapan ilk oyuncu. Tek başına bu playofflarda ayrıca: Wilt’ten bu yana bir playoff’ta en çok triple-double, Wilt’ten bu yana bir pivot tarafından bir sezonda en çok AST, Wilt’ten bu yana bir pivot tarafından bir playoff maçında en çok PTS. VAHŞİ.

2-0’lık bir galibiyet Nuggets için son derece avantajlı, ancak seri 2. Maç için Los Angeles’a giderken Lakers henüz göz ardı edilemez.

NBA takımları, Konferans Finallerini 2-0 gerideyken tüm zamanların 6-56 seri rekoruna sahip. Altı seri galibiyetinden ikisi, 2007 ve 2018’de LeBron James takımları tarafından alındı.
(ESPNStatsInfo’ya göre) ve 2. maçta ayak bileğinden sakatlanmasına rağmen LeBron kovulacak.

Lakers-Nuggets serisinin 3. maçı 20 Mayıs Cumartesi günü saat 17:30 PDT’de Crypto.com arenasında oynanacak.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir