Nets Antrenörü Jacque Vaughn, Başarının Sırrı’nın “Her Şeyi Basit Tutmak” Olduğunu Söyledi

Nets Antrenörü Jacque Vaughn, Başarının Sırrı’nın “Her Şeyi Basit Tutmak” Olduğunu Söyledi

Görünüşe göre hiçbir uyarı olmadan, Nets etkileyici bir basketbol oynamaya karar verdi ve dokuz maçlık çılgın bir galibiyet serisi yakaladı ve onları Doğu’da üçüncü sıraya yükseltti. Saha dışı dikkat dağıtıcı şeyler olmadan oynamak onlara yakışıyor gibi görünüyor.

Jacque Vaughn, 9 Kasım’da baş antrenörlük dizginlerini eline aldı ve Kyrie Irving ile işler de düzeldi. Ben Simmons da sağlıklı ve şikayet etmeden katkıda bulunuyor ve Kevin Durant MVP numaralarını yayınlıyor. Tüm bu faktörler, Nets’in hücum reytinginde ligde birinci olmasına yardımcı oldu.

Pazartesi günkü maçtan sonra Vaughn, “Ben basit bir insanım,” dedi. “Ve gerçekten her şeyi basit tutmaya çalışın. Ve ekibimiz için neyin faydalı olacağını gerçekten vurguladı. Ve bu, atışlarda geçirdiğimiz süre mi yoksa tıraş olduğumuz süre mi? [off] ve oynarken aşırı efor sarfetmek için adamlarımızı zinde tuttu. Ve bu bir tür hedefti, bu şekilde biraz ivme yarattık.

“Oyun kitabımızı biraz sadeleştirdik, yaptığımız işte basitiz… adamlarımızın son derece özgür oynamasını sağladık. Adamlarınızdan sert oynamalarını isteyecekseniz, bence bunda önemli bir şey var.”

Şimdi, sezonun bu noktasında dokuz maçlık bir galibiyet serisinin pek bir anlam ifade etmediğini söylemek kolay, ancak Brooklyn’in yendiği bazı takımlara bakarsanız, o zaman olabilir.

Son iki maçlarında Milwaukee Bucks’ın yanı sıra Cavaliers, Pacers ve Hawks’ta şampiyonluğun favorisini yendiler.

Pazartesi günü Cavs’e karşı oynadıkları maçta KD ve Irving toplam 64 sayı topladı.

Vaughn ne yapıyorsa kesinlikle işe yarıyor gibi görünüyor ve takım basketbola odaklandığı sürece başarılı olacak gibi görünüyor.

Bu alanı izle.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir