NBA Yöneticilerine Göre Suns, Chris Paul’dan Ayrılabilir

NBA Yöneticilerine Göre Suns, Chris Paul’dan Ayrılabilir

CP3

Phoenix Suns, birçok kişinin bu sezon şampiyonluk yarışmacısı olacağını düşündüğü bir takımdı, ancak sakatlıklardan ve Jae Crowder’ın oturmasından sonra sadece 26-25.

Kıdemli guard Chris Paul, çok sayıda sakatlığı nedeniyle bu yarışmaların yalnızca 30’unda forma giydi ve bu maçlarda, sahadan yüzde 45 ve üç atıştan yüzde 40,5 ile ortalama 14,3 sayı ve 8,7 asist yaptı.

Suns’ın bu noktada onu takas etmesi pek olası olmasa da, diğer yöneticilerin Phoenix’in geleceğe bakarken Paul’den ayrılıp ayrılamayacağını görmek için durumu izlediği bildiriliyor.

İşte Action Network’ten Matt Moore’dan en son haberler:

“Yine, Suns’ın CP3 ticaretine ilgi duyduğu bilinmiyor, ancak diğer yöneticiler, Phoenix’in – yeni mülkiyetin yakında devreye gireceği bildiriliyor – Devin çevresinde bir çekirdeği sürdürmeye odaklanmaya karar vermesi durumunda bu duruma göz kulak oluyorlar. Booker, Moore yazdı

Paul, Booker ile birlikte, Suns’ın Charles Barkley yıllarından bu yana ilk kez Finallere çıkmalarına yardımcı oldu.

Ancak Paul ne kadar yaşlansa da kontratının eskisi gibi olması pek olası değil. Mayıs ayında 38 yaşına girecek olan CP3’ün önümüzdeki iki sezonun her birinde hala 30 milyon dolar borcu var.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir