Michael Jordan’ın Robert Sarver’a Karşı Mücadelede NBA’in Nükleer Seçeneği Olduğu Bildirildi

Michael Jordan’ın Robert Sarver’a Karşı Mücadelede NBA’in Nükleer Seçeneği Olduğu Bildirildi

Adam Silver, ırkçılık, kadın düşmanlığı ve cinsel taciz iddialarının ardından Phoenix Suns’ın sahibi Robert Sarver’ı sadece bir yıl süreyle görevden uzaklaştırdığı için ağır bir şekilde eleştirildi.

Ama Silver sürekli 4D satranç oynuyordu, Bill Simmons’a göreSilver’ın daha geniş planının her zaman Sarver’ı dışarı atmak olduğunu söyleyen.

Simmons, Silver’ın LeBron James ve Chris Paul’un rezil Suns sahibini, sponsorların geri çekilmesini ve Sarver’ı satmaya ikna eden diğer sahiplerini çağırdığını iddia ediyor.

Ancak Simmons’ın Silver’ın ana planı olduğunu iddia ettiği şeyin en ilginç yanı, her şey başarısız olursa elindeki nükleer seçenekti: Michael Jordan.

Duyduğuma göre son bir parça vardı, ligin oynayacağı, MJ’nin çıkıp Sarver’a satması için yalvaracağı bir kart vardı. Simmons bugün podcast’inde şunları söyledi:. “Ve bu onun için bir ölüm darbesi olurdu ve birçok farklı nedenden dolayı çok utanç verici olurdu. Bu asla olmadı, ama olacaktı.”

Bu arada, Sarver’ın satış niyetini ilan etmesi ve onu bunu yapmaya zorlayan başarılı kampanya, Silver’ın mirasını daha da artırıyor. Silver, sekiz yıl önce David Stern’den devraldığından beri, ilki 2014’te Donald Sterling olmak üzere iki aşağılık sahibinin ölümünü organize etti.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir