LiAngelo Ball, Hornets ile 1 Yıllık Anlaşma İmzaladı

LiAngelo Ball, Hornets ile 1 Yıllık Anlaşma İmzaladı

Ball kardeşler veya en az ikisi, Hornets’in LiAngelo Ball ile bir yıllık sözleşme imzalamasının ardından Charlotte’ta yeniden bir araya gelecek.

İmza, Hornets Salı günü Novant Sağlık Eğitim Tesisinde eğitim kampına başlarken geldi.

Ball, takımın medya gününün ardından Observer’a “Burada olmak ve tüm bu adamların önünde oynamak çok şey ifade ediyor” dedi. “Kesinlikle benim için büyük bir fırsat.”

Ball, “Takımın bir parçası olabileceğimi hissediyorum. “Kesinlikle en zorumu oynayacağım. Ama oyunumun devam edeceğini hissediyorum ve umarım takımı kesin olarak kurabilir ve kardeşimle oynayabilirim. Ama endişeli değilim ya da hiçbir şey. İçeri girip en zorumu gerçekten oynamak ve yeteneğimin benim yerime konuşmasına izin vermek için heyecanlıyım.”

“Gerçekten bir lütuf. Umarım, her şeyi yapabilir; onu takımda tut. Gerçek,” küçük erkek kardeş ve hayranların favorisi LaMelo Topu gazetecilere anlattı.

LiAngelo, G-League Greensboro Swarm ile bir sezon oynadı ve sekiz maçta 9.1 sayı, 0.6 asist ve 2.3 ribaund ortalamaları tutturdu.

6 metrelik korumanın kolej kariyeri, UCLA için Cal State Los Angeles’a karşı oynadığı ve 11 sayı attığı bir maçtan oluşuyordu.

LiAngelo sahaya döndüğü ve küçük kardeşiyle topu paylaştığı için minnettardı.

“Bana eski günlerimi hatırlatıyor, beni ve Melo’yu. Onunla sürekli oynardım. Yani, NBA seviyesinde olmasına rağmen burada da aynı anlaşma var. Ama kardeşimin yanında olmak iyi hissettiriyor.”

Hornets, başantrenör James Borrego’yu görevden aldıktan sonra, genç yetenekli takımı play-off’ların derinliklerine götürmeye çalışacak olan eski teknik direktör Steve Clifford’u geri getirdi.

En büyük Ball kardeşi Lonzo, yırtık menisküsünden ikinci bir ameliyat olacağının açıklanmasının ardından sezona sokak kıyafetleriyle başlayacak.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir