Kawhi Leonard, Clippers’ın Eğitim Kampına Girdi

Kawhi Leonard, Clippers’ın Eğitim Kampına Girdi

Los Angeles Clippers forveti Kawhi Leonard, önümüzdeki hafta Las Vegas’taki eğitim kampına tam olarak katılmak için temizlendi ve 2021 ACL sakatlığından kurtulmasında önemli ve ideal olarak nihai bir adım oldu.

Ancak Los Angeles Clippers henüz yıldızlarını geri getirmeye hazır değil.

Perşembe günü Clippers, “adım adım” bir yaklaşımla ilerlemeleri ve Leonard’ı kampa başlarken geri almalarını kolaylaştırmaları konusunda ısrar etti.

Clippers başkanı Lawrence Frank, “Kendini harika hissediyor” dedi. “Planı, bak, her şeye katılmak istiyor. Ve organizasyonel olarak temkinli olacağımızı düşünüyorum. Bu yüzden adım adım bir yaklaşım olacak.”

Leonard, 2021’deki playoffların ikinci turunda ACL’sini ilk kez yırttıktan sonra Clippers için geçen sezon hiç oynamamıştı.

31 yaşındaki oyuncu o sezon maç başına 24.8 sayı, 6.5 ribaund ve 5.2 asist ortalamaları tutturdu.

Clippers, sezonunu 20 Ekim’de Los Angeles Lakers’a karşı açacak, ancak 30 Eylül ve 3 Ekim’de Seattle’da bir çift hazırlık maçı oynayacaklar. Leonard’ın sezon öncesi sezona katılmasına izin verilip verilmeyeceği belli değil.

Frank, ekibin bu çağrıyı yapmaya hazır olmadığını söyledi.

Frank, “Büyük bir yaralanmayla uğraşırken tahmin edemezsiniz” dedi. “Onunla birlikte biliyorum, her şeyi yapmak istiyor ama her gün nasıl hissettiğini görelim. Olağanüstü bir sağlık ekibimiz var ve onunla uzun bir oyun oynuyoruz.

“Yani tahminlere girmeyeceğiz, ne yapacak ne yapmayacak… Anlayacağız, vücudu için en iyisi bu mu? Bir gün olabilir. Ertesi gün, yeniden değerlendirmemiz gerekecek. Kawhi’den, tabii ki tıbbi ekipten aldığımız geri bildirimlere güveneceğiz. Tahmin etmek için çok erken. Oraya gitmemiz gerekmeden önce zamanımız var.”

Kawhi Leonard, sonunda Batı Konferansı’ndaki kambur üzerinde ilerlemek için takımın son satın almalarını geliştirmeye çalışacak.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir