Jamaal Murray, Nuggets’ta 28 Dakika Kazandı

Jamaal Murray, Nuggets’ta 28 Dakika Kazandı

Jamaal Murray bu sezonki en uzun süresi olan 28 dakikanın biraz altında oynadı ve Denver Nuggets, Los Angeles Lakers’ı 110-99 mağlup ederek Los Angeles’ı 0-4’lük bir başlangıç ​​yaptı.

Murray yüzde 40 şut yüzdesiyle 13 sayı attı, 4 ribaund aldı ve 6 asist yaptı.

Geçen sezonun tamamını ön çapraz bağ sakatlığıyla kaçıran 25 yaşındaki guard, yayın gerisinden mücadele etti, 7/7 şut çekti ancak ilk çeyrekte bir hızlı hücumda canavar smaç yaptı.

“Bir araya toplanıp yanına gittim, ona kocaman sarıldım ve ‘Hey, adamım, büyük resim’ dedim. Sana inanıyorum. Seni seviyorum. Kim olduğunu biliyorum ve bir noktada nerede olacağını da biliyorum,” dedi Nuggets koçu Michael Malone.

Murray, Nisan 2021’de ön ön çapraz bağını yırttı.

Sakatlığı, COVID-19 pandemisi normal sezonu sona erdirdikten sonra Orlando’daki uzun süreli balon playoff’larının ardından sıkıştırılmış sezon boyunca NBA’yi rahatsız eden bir dizi yaralanmadan biriydi.

Son MVP Nikola Jokic 31 sayı, 13 ribaund ve 9 asistle neredeyse bir triple-double daha yaptı.

Diğer dört Nuggets, Murray, Bruce Brown, Jeff Green ve Kentavious Caldwell-Pope da çift haneli sayılar elde etti ve Denver, Lakers’ı tüm maç boyunca yendi. oyun istatistiklerindeLA’nın kasvetli yüzde 68.8’ine kıyasla serbest atış çizgisinden yüzde 81 şut dahil.

Ve yeni teknik direktör Darvin Ham, LA’in balon şampiyonluğunu kazanmasından bu yana ilk kez takımına savunma yaparken, Lakers, Nuggets’a karşı 35 fastbreak puanı verdi.

“İlkelerimiz üzerinde çalışıyoruz. Onlarla film izliyoruz. Sürekli onlardan bahsediyoruz. Rakımı bahane olarak kullanmaktan nefret ediyorum ve bunu yapmayacağım. Erkekler tutarlı bir şekilde taahhüt edilmelidir. Onlar hızlı bir takım. Jokic derin, uzun çıkışlar atmayı sever.” dedi Hamm. “Bu, ilk savunma hattı, sizin geçiş savunmanız. Geri döneceğiz, ona bakacağız ve neyi düzeltebileceğimizi görmeye çalışacağız.”

Nuggets Cuma günü Utah Jazz’ı evinde ağırlıyor ve Lakers, sezonun ilk galibiyetini almak için Minnesota’ya gidiyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir