Brooklyn’in Reddettiği ‘Aşırı Agresif’ Kevin Durant Takası

Brooklyn’in Reddettiği ‘Aşırı Agresif’ Kevin Durant Takası

Kevin Durant, Phoenix’e takas edilmeden önce, Grizzlies onu Memphis’e götürmek için küstahça bir hamle yaptı.

Haber, konuyla ilgili şunları söyleyen ESPN’den Zach Lowe aracılığıyla geldi:

“Kaynaklara göre Nets, Temmuz ayından beri Memphis’in Durant için kendi takasını yapmaya hazır olduğunun farkındaydı. (Ligdeki kaynaklara göre Grizzlies, Bane, Morant ve Jaren Jackson Jr.’ın tüm görüşmelerde %100 masadan kalktıkları konusunda kararlıydı.) Çok uzağa gidemediler. Durant, Suns’ı istiyordu ve Nets de bunun gerçekleşmesi için onunla çalıştı.”

Grizzlies, Durant’ın çapında bir oyuncuyu kadrosuna katarken aynı zamanda mevcut yeteneklerini de elinde tutsa bile, her seçim ve seçim değiş tokuşunu takas etmek aşırı bir adım olurdu.

Grizzlies genel menajeri Zach Kleiman, bunun alınmasının büyük bir risk olacağını biliyordu.

Gazetecilere verdiği demeçte, “Bu yılın son teslim tarihi de dahil olmak üzere herhangi bir zamanda, doğru oyuncuyu almak için agresif ve hatta belki de aşırı agresif olmaya istekliydik” dedi. “Bu son tarihte, teklifler verdiğimiz birkaç adam vardı – eğer kabul edilirlerse – hepiniz ‘Vay canına, orada yapacaklarınız konusunda çok ileri gittiniz’ diyebilirdiniz.

“Bu kadroda inandığımız pek çok adam var. Bu draft seçimlerinden önceden para kazanabilirsek – yapacaksanız önceden konsolide edin – ve onları gerçekten bir parçası olduğuna inandığınız biri için zorlayın. gelecek yılların çekirdeği, hepimiz hazırız.”

Şu anda inşa edilmiş haliyle bile, Grizzlies Batı Konferansı’nda ikinci sırayı almaya çalıştı. İle Durant, kesinlikle korkunç olurdu.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir