Avrupa Altın Milletler Ligi’nde beş takım arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Avrupa Altın Milletler Ligi’nde beş takım arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Beş güçlü takımın 28-30 Nisan tarihleri ​​arasında Slovenya’da Sempeter ile Savinjski Dolini’de birincilik için mücadele ettiği 2023 PVE Golden Nations League Women’da sıkı bir rekabet beliriyor.

Geçen yıl aynı sahada 2022 şampiyonluğu için ev sahibi Slovenya’yı geride bırakan son şampiyon İtalya, tartışmasız favoriler. Ancak ev sahibi, ev avantajını kullanarak iyi sonuçlar elde etme konusunda umutlu.

Slovenya teknik direktörü Simon Bozic, “Şu anda en iyi durumda değiliz. Ama evimizde oynuyoruz ve eğlenceli maçlar çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu yılki Avrupa Şampiyonası öncesinde şu anda nerede olduğumuzu görmek için de iyi bir hazırlık.”

2021 gümüş madalyalı Ukrayna, 2022 bronz madalyalı Almanya ve Polonya ile birlikte geçen yılki yarışmayı savaş nedeniyle kaçırdıktan sonra şimdi rekabete geri döndüğü için bu yılki turnuvada sıkı bir rekabet var.

Beş takımın tamamı, Cuma öğleden sonraki açılış maçları öncesinde son antrenmanlarını tamamladı.

Bozic, “Bu çok seviyeli bir yarışma olacak, bu nedenle hiçbir tahmin yapılamaz,” diye ekledi.
Üç günlük turnuva, birinci ve ikinci sıradaki takımların finalde altın için, üçüncü ve dördüncü sıradaki tarafların ise Pazar günü bronz için mücadele ettiği tek bir kez deneme havuzudur.

Daha fazla bilgi için etkinlik sayfasına göz atın: https://gnl2023women.paravolley.eu/

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir